Van YYÜ Dursun Odabaş Tıp Merkezi kitaplığına Necla Arpa Gülaçar’dan kitap hediyesi

Van Ticaret Sanayi Odası ile Birlik Vakfı Van Şubesi Van YYÜ Dursun Odabaş Tıp Merkezine hediye ettiği kitaplığın içini de Eğitimci-Araştırmacı-Yazar-Şair-İlahiyatçı Necla Arpa Gülaçar doldurdu.

Van 28.12.2019 14:32:42 0
Van YYÜ Dursun Odabaş Tıp Merkezi kitaplığına Necla Arpa Gülaçar’dan kitap hediyesi
Tarih: 01.01.0001 00:00

VAN POSTASI GAZETESİ ÖZEL

Van Ticaret Sanayi Odası ile Birlik Vakfı Van Şubesi, Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Dursun Odabaş Tıp Merkezi, Çocuk Onkoloji Servisi’ne kitaplık hediye etmişti. 

Kitaplık, hastanelerde uzun süreli tedavi gören hastalar ve hasta yakınlarının hastanede kaldıkları zamanı verimli geçirmeleri, hastalara hekimlerce yürütülen tıbbî tedavi sürecine yanında manevi yönden de destek sunmak maksadıyla oluşturuldu. 

Van YYÜ Dursun Odabaş Tıp Merkezi Resmi Sosyal medya hesapları üzerinden yaptığı teşekkür mesajında, “Hastanemizin Çocuk Onkoloji Servisi’ne kitaplık hediyesinde bulunan Van Ticaret ve Sanayi Odası ile Birlik Vakfı camiasına aynı zamanda kitaplığımızı boş bırakmayan Eğitimci-Araştırmacı-Yazar-Şair-İlahiyatçı Necla Arpa Gülaçar’a teşekkürler.” ifadelerine yer verdi.

Eğitimci-Araştırmacı-Yazar-Şair-İlahiyatçı Necla Arpa Gülaçar,  VAYAB Yönetimi ve eşim Osman Nuri Gülaçar ile Çocuk Onkoloji, Hematoloji Servislerini ziyaret edip servis kitaplıklarına çocuklarımızın okuması için kitap hediye ettik.  Başhekimimize, personelimize ilgilerinden dolayı teşekkür eder, hastalarımıza acil şifalar dileriz.” dedi.

Kaynak: Van Postası Gazetesi


Anahtar Kelimeler:

YAZARLAR