Van’da AK Partili siyasetçilerden ve belediye başkanlarından Ramazan mesajı

AK Parti İl Başkanı ve Milletvekilleri ile bazı ilçe belediye başkanları sosyal medya hesaplarından Ramazan tebriği yayımladı. 

Van 27.04.2020 12:47:56 0
Van’da AK Partili siyasetçilerden ve belediye başkanlarından Ramazan mesajı
Tarih: 01.01.0001 00:00

AK Parti Van İl Başkanı Türkmenoğlu: Twitter hesabı üzerinden Ramazan ayı nedeniyle bir mesaj yayımladı.

İl Başkanı Türkmenoğlu mesajında, “Rahmet ve bereketiyle hayatımızı kuşatan Ramazan ayına kavuştuk. Her günü huzura, sıhhate ve selametimize vesile olsun. Ramazanımız mübarek olsun. Hoş Geldin Ya Şehri Ramazan.” İfadelerine yer verdi.

AK Parti Van Milletvekili Osman Nuri Gülaçar: Twitter hesabı üzerinden Ramazan ayı nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Twitter hesabı üzerinden yaptığı bir paylaşımla bir mesaj yayımlayan Gülaçar “Hastalıklardan, afetlerden, sıkıntılardan yorgun düşmüş bu ümmete Rabbimiz yine en güzel ikramla lütufta bulundu ve bizleri bu kutlu aya ulaştırdı. Rabbimiz, Ramazanı şifa kıl, bizleri onunla ayağa kaldır, onunla iyileştir ve Ramazanı bizden razı kıl. Hoş Geldin Ya Şehri Ramazan.” İfadelerine yer verdi.

AK Parti Van Milletvekili İrfan Kartal: Twitter hesabı üzerinden Ramazan ayı nedeniyle bir mesaj yayımladı

Kartal sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, “Hoş geldin On Bir Ayın Sultanı! Ya Şehr-i Ramazan, Ramazan ayı, tüm Müslüman dünyası için hayırlara vesile olsun. Hoş Geldin Ya Şehri Ramazan Hayırlı Ramazanlar.” İfadelerine yer verdi.

Çatak Belediye Başkan Abdurrahman Şeylan: Ramazan Ayı münasebeti ile bir mesaj yayımladı.
Başkan Şeylan mesajında; “İslam dünyasında ayrı bir yeri olan ve içerisinde  Kadir Gecesi ile birlikte birçok güzelliği barındıran, rahmet, bereket, af, mağfiret, yardımlaşma ve paylaşma ayı olan On Bir Ayın Sultanı Ramazan Ayına kavuşmanın huzurunu ve mutluluğunu yaşıyoruz.

Şefkat, merhamet ve rızkın bol olduğu bu mübarek ay; tutulan orucuyla, verilen fitre ve zekatıyla ibadetlerle dolu bir aydır. Bu ibadetler dolayısıyla da ayların en bereketlisidir.

Birey ve toplumun hayatını intizama sokan, ciddiyet ve disiplin altına alan, düşünme ve nefis muhasebesi fırsatı veren bir irade eğitimi olan oruç ibadetini yerine getireceğimiz Ramazan Ayı'nın, Çatak halkımız başta olmak üzere, tüm İslam âlemine hayırlar, huzur ve barış getirmesini temenni ederim.” dedi.

Çaldıran Belediye Başkanı Şefik Ensari: Ramazan ayı nedeniyle sosyal medya hesabı üzerinden bir kutlama mesaj yayımladı

Başkan Ensari yayımladığı mesajda, “İlk teravih, İlk sahur, İlk oruç ve İlk Ramazan'ın İlk Cuma'sı. Ramazan ayının ülkemize ve İslam alemine mübarek olmasını, tutulan oruçların, yapılan ibadet, duaların kabul olmasını dileriz. Hoş Geldin Ya Şehri Ramazan.” İfadelerine yer verdi.


Anahtar Kelimeler:

YAZARLAR