Van’da korona virüs nedeniyle kapatılan hayvan pazarı ve oto galericiler sitesi açıldı

Van Valiliği Korona virüs tedbirleri kapsamında kapatılan oto galericiler sitesi ve hayvan pazarının açıldığını duyurdu.

Van 18.06.2020 14:44:40 0
Van’da korona virüs nedeniyle kapatılan hayvan pazarı ve oto galericiler sitesi açıldı
Tarih: 01.01.0001 00:00

İKİNİSAN  GAZETESİ ÖZEL

Van Valiliği’nin İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulunun Kararı ile geçici olarak faaliyetleri durdurulan oto pazarı ve hayvan pazarına ilişkin kararı yürürlükten kaldırılmıştır.

Van Valiliği tarafından yapılan açıklamada, “Van Valiliği’nin İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulunun 15.06.2020 tarih ve 2020/64 sayılı kararı İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulumuzun 18.03.2020 tarih ve 2020/06 sayılı Kararı ile geçici olarak faaliyetleri durdurulan oto pazarı ve hayvan pazarına ilişkin kararımız yürürlükten kaldırılmıştır. İlimiz sınırları içerisinde bulunan hayvan pazarları, Sağlık Bakanlığı Korona virüs Bilim Kurulu, ilgili bakanlık ve kurumlar tarafından belirlenmiş/belirlenecek kurallara riayet etmek şartı ile faaliyete başlayabilecektir. İlimiz sınırları içerisinde bulunan oto pazarları Sağlık Bakanlığı Korona virüs Bilim Kurulu, ilgili bakanlık ve kurumlar tarafından belirlenmiş/belirlenecek kurallara riayet etmek şartı ile faaliyete başlayabilecektir. Kamuoyuna Saygıyla Duyurulur.” ifadelerine yer verildi.

Kaynak: İkinisan Gazetesi


Anahtar Kelimeler:

YAZARLAR