Van’da lise öğrencisi kitap yazdı

Van’ın İpekyolu ilçesindeki lise öğrencisinin ilk kitabı çıktı.

Van 2.10.2019 11:18:01 0
Van’da lise öğrencisi kitap yazdı
Tarih: 01.01.0001 00:00

VAN POSTASI GAZETESİ ÖZEL

Kitap okumayı çok seven Van İpekyolu ilçesi Bostaniçi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi fotoğrafçılık ve gazetecilik bölümü öğrencisi Emircan Demir okuduğu kitaplardan etkilenerek “Lost” adlı bir kitap yazdı.

Demir’in Van Postası Gazetesi muhabirine yaptığı açıklamada, Kitap okuma sevgisini çocuk yaşlarda edindiğini belirterek, “Her zamanki gibi evde kitap okurken düşünmeye başladım öğretmenlerimin kitap teklifini. Herkes bir şeyler yazmıştı. Bende yazmaya karar verdim. Düşüncelerimi satırlarıma dökerek Lost kitabımı yazdım.” dedi.

KİTAP OKUMAYLA GELEN BAŞARI
Kitabı alanların kitap isminin nereden geldiğini merak ettiğini ifade eden Demir,” Kitap ismini okulda öğretmenlerimizle seçtik, bu şekilde bir isim olursa daha çok okuyucuya ulaşacağına kadar verdik. Bu kitabı çıkarmam da öğretmenlerimin de emeği çok. Okulda sürekli kitap okuyordum. Bunu gören öğretmenlerim böyle bir fikir sundu bende olumlu karşıladım. Lost kitabı ile başladım. Böyle bir hayalim yoktu ama okul ve kitap okuma sayesinde bunu yazdım, şimdi hedeflerim var. Yeni kitaplar çıkarmak ve sayfaları çoğaltmak.” Diye konuştu.

HERKES KİTAP OKUMALI
Yazdığı ilk Kitap içeriğinin iş hayatına yönelik olduğunu ifade eden Demir, “ Bu ilk kitabımda iş hayatına odaklandım, kitabın keyifle okunması için sayfa sayılarını uzun tutmadım. Bu ilk deneyimimdi, okumak güzel, böyle eserler bırakmak güzel, buradan bütün öğrencilere mesajım okusunlar, kitap okusunlar, düzenli kitap okumak, hem yazı yazmayı, hem diksiyonu güzelleştirir.” Şeklinde konuştu.

Kaynak: Van Postası Gazetesi


Anahtar Kelimeler:

YAZARLAR