Van’da öğrencilerden işitme engelli 23 Nisan kutlaması

Van Şehit Jandarma Yarbay Yusuf Turgut İlkokulu (Filo) 3. Sınıf öğrencileri işitme engelli öğrencilere dikkat çekmek için, İşitme Engelli 23 Nisan kutlaması yaptı. 

Van 24.04.2021 18:42:19 0
Van’da öğrencilerden işitme engelli 23 Nisan kutlaması
Tarih: 01.01.0001 00:00

İKİNİSAN  GAZETESİ ÖZEL

Van Şehit Jandarma Yarbay Yusuf Turgut İlkokulu (Filo) 3. Sınıf öğrencileri sınıf öğretmeni Şenay Bahçe öncülüğünde işitme engelli öğrencileri düşünerek farklı bir etkinliğe imza attı.

Öğrencilerin evlerinde işaret dili ile bölüm bölüm çektikleri 23 Nisan şarkısını birleştiren sınıf öğretmeni Şenay Bahçe, klibi işitme engelli çocuklara hediye etti.

UZAKTAN EĞİTİM ENGEL DEĞİL ÇALIŞMALARIMIZA BOYUT KATTI

Uzaktan eğitimin yapmak istediklerine engel olmadığına dikkat çeken Sınıf öğretmeni Şenay Bahçe, “ Uzaktan eğitim yapmak istediklerimize engel olmadı. Aksine sadece başka bir boyut kattı. Pandemi nedeniyle yapılan uzaktan eğitim sürecini öğrencilerimizle dolu dolu geçirdik. 2 haftalık bir hazırlık ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinliklerinde işitme engelli çocuklarımıza dikkat çekmek, ayrına engelli çocuklarımızın da 23 Nisan’a dikkatlerini çekmek için İşitme Engelli 23 Nisan kutlaması gerçekleştirdik” dedi.


Anahtar Kelimeler:

YAZARLAR