Van’da Ramazan Bayramı'nda rahatsızlanan doktordan, doktoruna ziyaret

Van’da Ramazan Bayramı'Nda rahatsızlanan Erciş Devlet Hastanesi Kadın Doğum ve Hastalıkları Doktoru Opr. Dr. Merve Öznohut, kendisini ameliyat eden SBÜ Van Eğitim ve Araştırma Hastanesi Genel Cerrahi Doktoru Mehmet Karahan’ı ziyaret

Van 28.05.2020 11:23:50 0
Van’da Ramazan Bayramı'nda rahatsızlanan doktordan, doktoruna ziyaret
Tarih: 01.01.0001 00:00

VAN POSTASI GAZETESİ ÖZEL

SBÜ Van Eğitim ve Araştırma Hastanesi sosyal medya hesabı üzerinden anlamlı ziyareti duyurdu. Açıklamada, “Bayram Günü Erciş Devlet Hastanesi Kadın Doğum ve Hastalıkları Opr. Dr. Merve Öznohut rahatsızlandı. Ağrı şikâyeti ile gelen Dr. Merve Öznohut, hastanemiz Genel Cerrahi Doktoru Mehmet Karahan tarafından acilen ameliyata alındı. Dr. Merve Öznohut Laparoskopik Apendektomi Ameliyatı (Akut Apandisit) yapılarak sağlığına kavuşması sağlandı. Dr. Merve Öznohut iyileşerek hem doktoru hem de meslektaşı olan Genel Cerrahi Doktoru Mehmet Karahan 'a 'Teşekkür Ziyaretinde bulundu ifadelerine yer verildi.

VAN EĞİTİM ARAŞTIRMA HASTANESİ BÜNYESİNDE BAŞARILI VE DUYARLI HEKİMLER BARINDIRIYOR 
Ziyaret sonrası açıklamalarda bulunan Erciş Devlet Hastanesi Kadın Doğum ve Hastalıkları Dr. Merve Öznohut ''Van Eğitim Araştırma Hastanesi bünyesinde gerçekten başarılı ve duyarlı hekimler barındırıyor. Bayram Günü rahatsızlanınca Erciş 'den hemen bu hastaneye getirildim. Hekim olarak benimde tereddütlerim vardı buralı olmamam ve bölgeye hakim olmayışım endişelendirse de bunun yersiz olduğunu gördüm. Kaliteli hizmetlerinden ötürü Van Eğitim Araştırma Hastanesi’ne, ilgi ve alakalarından dolayı da Genel Cerrahi Doktorum Mehmet Karahan Beye ve Anesteziyoloji ve Reanimasyon Uzmanı Doktor Deniz Güncel Tural 'a teşekkür ederim.” dedi.

Kaynak: Van Postası Gazetesi


Anahtar Kelimeler:

YAZARLAR