Van’daki yol yenileme çalışmaları Sıhke Caddesi’nde trafiği felç etti

Van’ın en işlek güzergahlarından birisi olan Sıhke Caddesi’nde yol ve kaldırım yenileme çalışmaları devam ediyor.

Van 31.08.2021 14:06:49 0
Van’daki yol yenileme çalışmaları Sıhke Caddesi’nde trafiği felç etti
Tarih: 01.01.0001 00:00

Van Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyeleri tarafından kentin birçok yol ve kaldırımında yenileme çalışmaları yapılıyor. Bu çalışmaların aynı anda birçok caddede yapılması, bazı yolların ve şeritlerin trafiğe kapatılması nedeniyle şehir içi ulaşımının aksamasına neden oldu. Aksayan trafik, araç sürücüleri ve yayalar için çileye dönüştü.
Yol ve kaldırım yenileme çalışmalarının çok yavaş ilerlediğinden şikâyetçi olan vatandaş, sıkışan trafik nedeniyle çileye dönen ulaşımın kazalara neden olmadan çalışmalar hızlı bir şekilde tamamlanabilir. 
Yenileme çalışmaları ile aynı zamanda Telekom, VEDAŞ gibi kurumların altyapı yatırımları da yapıldığını belirten yetkililer, “Sadece kaldırım ve yol yenileme çalışması yapmıyoruz. Daha sonra Telekom için ayrı, elektrik için ayrı, diğer yatırımcı kuruluşlar için yol ve kaldırımlar tekrar kazılıp bozulmasın diye tüm yatırımların tamamlanmasını bekliyoruz. Bu nedenle tüm kurumların çalışmalarını tamamlaması zaman alıyor. Halkımızı biraz daha sabırlı olmaya davet ediyoruz” dedi. 
Kaynak: Vangölü TV


Anahtar Kelimeler:

YAZARLAR