Van’ın önde gelen aileleri AK Parti’ye katıldı

AK Parti Van İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu, partilerine üye olmak isteyen ailelerle bir araya gelerek kayıt işlemlerini gerçekleştirdi.

Van 8.10.2020 20:51:48 0
Van’ın önde gelen aileleri AK Parti’ye katıldı
Tarih: 01.01.0001 00:00

AK Parti Van İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu, İl Başkan Yardımcıları Suat Damgacı, Samet Göl, Ferhat Atacan ve Mehmet Tuğrul, Gençlik Kolları Başkanı Muhammet Çalağan ve teşkilat üyeleri ile Yalım Erez Mahallesi'ne geldi.

Mahallenin önde gelen aileleri ile bir araya gelen Türkmenoğlu, kendileri ile bir süre görüşerek sorun ve taleplerini dinledi.

Türkmenoğlu, partilerinin Van'da her geçen gün yükselen bir ivme kazandığını söyledi.

“VAN GENELİNDE PARTİMİZE YOĞUN BİR İLGİ VAR”

Halka hizmet yolunda gece gündüz demeden çalışmalarına devam ettiklerini belirten Türkmenoğlu, şunları kaydetti:  “Sizlere Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın selamlarını getirdik. Ak partimizde sizler ile yol arkadaşı olmaktan mutlu olduğumuzu ifade ediyor, üye kaydınızı gerçekleştirmeniz bizleri son derece memnun etti. Şimdi üyelik işlemlerini yaparak partimize güç kattınız. Van genelinde partimize yoğun bir ilgi var. Üye olmak isteyen arkadaşlarımızın sayıları her geçen gün artıyor. Bizlerde bu talebi karşılamak için sahadayız. Partimize gönül verenleri çatımız altında toplamaya devam ediyoruz. Partimiz ve hükümetimiz, liderimiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde 18 yıldan beridir bizleri gururlandıran icraatlar ortaya koymuştur. Bizler de saha çalışmalarımızda hükümetimizin ve partimizin yaptığı eserleri gururla aktarıyoruz. Partimize göstermiş olduğunuz ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ediyorum.”

Türkmenoğlu daha sonra Mahalle Muhtarı ve aile büyüklerinin üyelik kayıtlarını aldı, hayırlı olsun temennisinde bulundu.

Mahallede yoğun ilgi ile karşılaşan partililer, talepte bulunan vatandaşların üyelik işlemlerini gerçekleştirdi.

Üyelik kaydı yaptıran kadın ve gençlerin sayılarının yüksekliği dikkat çekti.


Anahtar Kelimeler:

YAZARLAR