Vanlı Bayan Muhtarlardan muhtar ofisleri için Başkan Vekili Aslan'a teşekkür

İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Sinan Aslan muhtarlara modern ofisler yapacaklarını müjdelemesi üzerine, Bahçıvan Mahallesi Muhtarı Nurten Sağlam ve Kavurma Mahallesi Muhtarı Melek Kına, Başkan Vekili Aslan’a teşekkür etti.

Van 24.06.2020 13:17:42 0
Vanlı Bayan Muhtarlardan muhtar ofisleri için Başkan Vekili Aslan'a teşekkür
Tarih: 01.01.0001 00:00

İKİNİSAN GAZETESİ ÖZEL

Geçtiğimiz günlerde Gazeteci- Yazar Ziya Türk’ün Van FM’de hazırlayıp sunduğu Van’da Gündem Radyo Programı’na konuk olan İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Sinan Aslan, muhtarlar için modern ofisler yapacaklarını müjdelemişti. Başkan Vekili Aslan’ın bu müjdesini yaptığı haberlerle muhtarlara duyuran Van Postası Gazetesine ve Başkan Vekili Sinan Aslan’a teşekkür eden bayan muhtarlar, çok mutlu olduklarını belirtti.

İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Sinan Aslan, muhtarların vatandaşların ilk şikâyet merci ve ilk talep merci olduğunu belirterek, muhtarlar için sık tasarımlı ofisler yapacakları müjdesini bugün Van Postası Gazetesi’nde okuyan muhtarlar, mutluluklarını dile getirdi.

Nurten Sağlam İpekyolu İlçesi Bahçıvan Mahallesi Muhtarı

Bahçıvan Mahallesi Muhtarı Nurten Sağlam ve Kavurma Mahallesi Muhtarı Melek Kına, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada Başkan Vekili Aslan’a teşekkür etti. Bahçıvan Mahallesi Muhtarı Nurten Sağlam, “Sayın Kaymakamımız Sinan Aslan Bey’e bizlere gösterdiği ili ve alakadan dolayı şükranlarımı sunuyorum” ifadelerini kullanırken, Kavurma Mahallesi Muhtarı Melek Kına ise, Başkan Vekili Aslan’a teşekkür ederek, “Çok iyi düşünülmüş, tebrikler” paylaşımında bulundu. 

Melek Kına Kavurma Mahallesi Muhtarı

BAŞKAN VEKİLİ ASLAN NE DEMİŞTİ?
Muhtarların devletin kapısı olduğunu belirten Başkan Vekili Aslan, “Muhtarlarımızla defaatle görüşüyoruz. Muhtarlıklar müdürlüğü kurduk. Kaymakamlık ilişkilerimiz ayrı bir seviyede. Muhtarlarımızla birkaç kez bir araya geldik. Pandemi sürecinde bile bir şekilde görüştük. Muhtarlarımız devletin bir kapısıdır. Vatandaşın ilk şikâyet merci, ilk talep merci muhtarlıklardır. Bu arkadaşlarımızı daha değerli hissettirmek amacıyla bunlara ofis yapmak istedik. 50 tane mahallemiz var, 20’si merkezde 30’u kırsalda. Bunlara muhtarlık ofisleri planladık. İhalesini bu hafta yapacağız. Merkezden başladık. Yer seçiminde bazı problemler oldu. Muhtarlarımız farklı yerler istediler. Çok şık ofisler yapacağız. 21 metre kare büyüklüğünde lavabosu, mutfağı ve muhtarımızın çalışma odası şeklinde olacak. Şık tasarımlı güzel köşkler gibi oldu. Onların fikirlerini de alarak beraber yaptık” ifadelerini kullanmıştı.


Anahtar Kelimeler: