Vanlı hayırseverlerden "Bayramda bir çocuk da sen giydir" kampanyası

Vanlı hayırseverler zor bir süreçten geçtiğimiz bugünlerde örnek bir davranışta bulunarak ‘Bir çocukta sen giydir’ kampanyası başlattı. Kampanya kapsamında 100 ihtiyaç sahibi çocuk Bayram öncesi giydirilecek.

Van 14.07.2020 14:54:31 0
Vanlı hayırseverlerden "Bayramda bir çocuk da sen giydir" kampanyası
Tarih: 01.01.0001 00:00

İKİNİSAN GAZETESİ ÖZEL

Vanlı hayırseverlerin başlattığı ‘Bir çocukta sen giydir’ kampanyası büyük ilgi görüyor. Kampanya kapsamında salgın döneminde işinden olan, dara düşen ihtiyaç sahibi ailelerin çocukları bayram öncesi giydirilerek sevindirilecek.

Yardımsever Vanlıların yoğun ilgi gösterdiği kampanya kapsamında, Van’da 05-13 yaş aralığında 100 çocuk giydirilecek. 

“BAYRAM HAFTASINA KADAR EN AZ 100 İHTİYAÇ SAHİBİ ÇOCUĞU GİYDİRMEYİ HEDEFLİYORUZ”
Vanlıları kampanyaya katılmaya ve daha çok çocuk sevindirmeye davet eden hayırseverler, “Zor bir süreçten geçiyoruz. Salgın nedeniyle işinden olan, dara düşen vatandaşlarımızın sayısı ne yazık ki her geçen gün artıyor. Bu zor süreçte hemşehrilerimizin yanında olmaya devam ediyoruz. Kurban Bayramı nedeniyle ihtiyaç sahibi vatandaşlarımız için başlattığımız ‘Bir çocuk da sen giydir’ kampanyasına yardımseverlerimiz büyük destek veriyor. Bayram haftasına kadar en az 100 ihtiyaç sahibi çocuğu giydirmeyi hedefliyoruz. Şimdiden çocuklarımızın yüzünü güldürecek kampanyamızı başlattık. Yardımsever vatandaşlarımıza çağrımızı yapıyoruz, gelin bu bayramda bir çocuğu da siz giydirin. Bu zor süreçte çocuklarımızın yüzü gülsün. Tüm vatandaşlarımızı kampanyamıza destek olmaya davet ediyoruz. Her bayram olduğu gibi bu bayramda çocukların yüzlerini güldürmeye devam edeceğiz” dedi.

Kampanyaya muhtarların ve kurum amirlerinin büyük destek verdiği öğrenildi.


Anahtar Kelimeler:

YAZARLAR