Vanlı muhtarlar fahiş fiyatlardan dert yandı

Son zamanlarda ülke genelinde uygulanan fahiş fiyatlara muhtarlar tepki gösterdi.

Van 22.10.2021 23:53:54 0
Vanlı muhtarlar fahiş fiyatlardan dert yandı
Tarih: 01.01.0001 00:00

VANGÖLÜ TV ÖZEL
Muhtarlar gününde bir araya gelen birçok muhtar vangölü TV mikrofonlarına fahiş fiyatları ve vatandaşın yaşadığı mağduriyeti dile getirdi. 
Muhtarlar, yetkililere seslenerek, biran önce bunun önüne geçilmesi çağrısında bulundu. 
-“Sorunlar bitmez. Dünya var olduğu sürece sorun sıkıntı bitmez. En büyük sıkıntı ise her şey ateş pahası. Bir teneke yağın fiyatı 300 lirayı geçti. Bununla beraber 1 torba un 200 lirayı geçti. Bu konuda çok mağduruz. Fahiş fiyatlar almış başını gidiyor. Devletimizden isteğimiz bu duruma bir dur desinler.” 
-Kamil Tayan, “Serbest piyasa milleti bıktırdı. Dün aldığınız bir ürünü bugün alamıyoruz. Fırsatçılık almış başını gidiyor.” 
-“Diğer muhtarlarımızın belirttiği gibi serbest piyasadan çok şikâyetçiyiz. Devletimizin bu duruma el atmasını istiyoruz.”
-Durukaş Mahalle Muhtarı Cesim Ağırtaş, “Pahalılık başını almış gidiyor. Geçinmek çok zor.”
-Yakıncak Mahalle Muhtarı Sait Bilici, “Sıkıntılarımız vardı daha da arttı. Un, mazot fiyatları arttı. Çiftçiyiz bu durumdan çok sıkıntı yaşıyoruz. Bu duruma dur demeleri lazım.”
-Gündoğan Mahalle Muhtarı Suat Türkoğlu, “Halkımız, milletimiz çok zor durumda. Zam almış başını gidiyor. Nereye kadar gidecek. Fakir aileler var bir kilo çay alamıyor. İktidarın buna dur demesi lazım. Halkımız çok zor durumda.” 
-“Mehmet Emin Acar, “Vatandaşın sıkıntılarından dolayı çok üzülüyoruz. Fahiş fiyatların önüne geçilmesi gerekiyor. Bunlar halledilirse mutlu oluruz.” 
Kaynak: Vangölü TV


Anahtar Kelimeler:

YAZARLAR