Vanlı STK Başkanlarından 15 Temmuz mesajı 

Van Sivil Toplum Kuruluşu STK Başkanları 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Van 17.07.2020 12:24:58 0
Vanlı STK Başkanlarından 15 Temmuz mesajı 
Tarih: 01.01.0001 00:00

İKİNİSAN GAZETESİ ÖZEL

15 Temmuzda FETÖ ve ABD tarafından yapılan hain darbe girişimini STK, Dernek ve Oda Başkanları Twitter hesabı üzerinden kınayarak birlik beraberlik mesajı yayımladı…
Van Sivil Toplum Kuruluşu STK Başkanları sosyal medya hesabı üzerinden yayımladığı Millî Birlik günüyle ilgili mesajları şu şekilde 

Van Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Nayif Süer, “destan yürekle yazıldı 15 Temmuz hain darbe girişimini unutmadık, unutturmayacağız. Demokrasi ve Milli Birlik Günü vesilesiyle hainliğe dur diyen milletimize bir kez daha şükranlarımızı sunuyor; şehitlerimizi rahmet, gazilerimizi minnetle anıyoruz..”

Van Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Necdet Takva, “15Temmuzu Unutma Haince bir kalkışma, başarısız bir darbe girişimiydi! Halkın canı pahasına iradesine, birliğine sahip çıkma kararlılığı çok değerliydi! O gece de demiştik; “İlla demokrasi, illa demokrasi.” Bugün de aynı yerdeyiz;”

Memur Sen ve Eğitim Bir-Sen Van Şube Başkanı Mehmet Ali Uca, “Gördüğün şehit kanıdır, oluk oluk akan. Ali, Ayşe, Ömer'dir şu yerde yatan. Bir dolara alınır mı sandın bu vatan? Küffara fırsat verme ya Rabbi.! İhanet şebekesinin karşında koca çınarlar gibi dikildiğimiz #15Temmuz destanının 4.yıldönümünde şehitlerimizi rahmetle anıyorum..”

Van Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Memet Aslan, “Bir direniş öyküsü, başkaldırı destanı ve özgürlüğüne aşık bir toplumun sembol adıdır.#15 Temmuz destanı# 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Gününü Kutluyor, milletimizin birliği, vatanımızın bölünmez bütünlüğü için şehit düşen şehitleri rahmetle, gazileri minnetle yad ediyorum.”

Van Hızır Esnaf Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Faruk Alpaslan, “Ülkemizin birliği adına mücadele eden kahraman şehit ve gazilerimizi minnetle anıyoruz.”

İyilik Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (İyilik Derneği) Van İl Koordinatörü Emrah Bozkaya, “15Temmuz Ölümden korkmayan bir milletin varlığıdır,  Şer odaklarına karşı plan bozucu babayiğit ve anayiğitlerin günüdür,  Mermiye karşı duran yüreklerin cesaretidir,  Milli birlik ve beraberlik içerisinde darbeye dur dediğimiz gündür....”

Güvenlik Korucuları Şehit ve Gazi Aileleri Federasyonu Genel Başkanı Ayhan Kahraman, “15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Gününde, cesaretleriyle destan yazan şehitlerimizi rahmetle, kahramanlık timsali Gazilerimizi minnet ve saygıyla anıyoruz Allah bizlere böyle bir kara geceyi bir daha yaşatmasın.”

Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) Van Şube Başkanı Şeref Gültepe, "15Temmuz Şehitlerimizi minnetle saygıyla yad ediyorum.”

Van Ticaret Sanayi Odası Eski Başkanı ve İş İnsanı Zahir Kandaşoğlu, "15Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü. Sokağa çıkıp nöbet tutan, gözlerini kırpmadan tankların önüne yatan, vatanı için canını vermiş şehitlerimizi saygı, minnet ve rahmetle anıyorum.”

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Van Şube Başkanı Muzaffer Bakan, “15Temmuz 2016'da hain darbe girişimine göğsünü siper ederek dur diyen aziz milletimiz, ülkemizde bir daha darbelere yer olmadığını güçlü bir şekilde göstermiştir. En uzun gecede vatan uğruna şehadete yürüyen kahramanları rahmet ve minnetle yad ediyorum.”


Anahtar Kelimeler:

YAZARLAR