Vanspor FK kongresi 5'inci kez ertelendi

TTF 2. Lig’de mücadele eden Vanspor Futbol Kulübü’ nün olağanüstü kongresi, 5’inci kez ertelendi.

Van 19.08.2021 20:27:19 0
Vanspor FK kongresi 5'inci kez ertelendi
Tarih: 01.01.0001 00:00

Van Ticaret ve Sanayi Odası’nda (Van TSO) gerçekleşen kongre, adaylar belirlenemediği için ertelendi. Daha önce 4 kez gidilen ancak çoğunluğun sağlanamaması veya aday olmaması nedeniyle bir sonraki tarihe bırakılan kongre, bir kez daha yeterli çoğunluğun sağlanamaması nedeniyle ertelendi.

Kongrede kapanış konuşması yapan mevcut Aday Servet Yenitürk ,”Bilindiği üzere biz Ağustos ayı içerisinde olağanüstü bir kongre yaptık. Buradaki amacımız kulübümüzün kapanmaması içindi. Bunu tekrar hayata geçirmek için aday oldum. Vanspor için ciddi çalışmalarımız oldu. Bir yıllığına değil de sürekli olmak kaydıyla layık olduğu yere taşımak bizim için çok önemli” şeklinde konuştu.

“18’E YAKIN TRANSFERLERİMİZİ TOPLADIK”

Mevcut aday Servet Yenitürk bu sene için yaptıkları transfer çalışmalarını anlattı.  “Transferlerimizin sezonu geç kalması için Erzurum’daki kamp merkezimizi açtık. Mevcut iç transferlerimizi çağırdık. Hemen malzemelerimizle ilgili 12 yerden teklif topladık. En uygun teklifle bütün spor malzemelerimizi topladık. Erzurum’daki kamp çalışmamız 14 gündür aralıksız devam ediyor. Şuana kadar 18’e yakın transferlerimizi topladık. Birçoğunun sözleşmesi de imzalandı. 6 tane transferimizle de görüşmeleri tamamladık ”dedi.

Kaynak: Vangölü TV


Anahtar Kelimeler:

YAZARLAR