Vanspor, Pazar Günü Birevim Elazığspor’a konuk olacak 

Kırmızı siyahlı Temsilcimiz Vanspor TFF 2. Lig Kırmızı Grubun 15. Hafta Karşılaşmasında Birevim Elazığspor’a konuk olacak.

Van 30.11.2019 11:42:28 0
Vanspor, Pazar Günü Birevim Elazığspor’a konuk olacak 
Tarih: 01.01.0001 00:00

VAN POSTASI GAZETESİ ÖZEL

Türkiye Futbol Federasyonu, TFF 2. Lig Kırmızı Grup 2019–2020 Futbol Sezonu’nun 15. Haftası’nda oynanacak olan 9 Karşılaşmanın gün ve saatlerini kapsayan ayrıntılı programı açıkladı.

Uzun süreden sonra tekrar galibiyet serüvenini yakalayan Vanspor son haftalarda takım içinde yaşanan ekonomik sıkıntılardan dolayı moraller düştü. Bayburtspor’u evinde 2-0 yenerek puanını 24’e çıkaran Vanspor’un Başkanı Servet Yenitürk, maç sonrası Van Postası Gazetesi'ne yaptığı açıklamada, bir yandan futbolcuları ve teknik heyeti kazandıkları başarılı sonuç için tebrik ederken, diğer yandan olğanüstü genel kurul çıkışı yapmıştı.

Takımı yalnız bırakmayan taraftara da teşekkür eden Vanspor FK Başkanı Servet Yenitürk, takımın ekonomik sıkıntı çektiğini, artık tıkanma noktasına geldiğini ve gerekli desteğin verilmemesi halinde olağanüstü kongreye gideceklerini de açıklamıştı. Bu verilen karar Vanspor’u gelecekte ki karşılaşmalarını etkileyecek mi sorusu akıllara takıldı. 

Sosyal medya hesapları üzerinden takıma destek veren taraftarlar bir yandan ellerinde bulunan imkanlarla maddi destek verirken bir diğer yandan da takımın moralinin iyi olması için övgülü paylaşımlar yapılıyor.

Taraftar yeniden galibiyet serüvenini yakalayan Vanspor'un konuk olacağı Birevim Elazığspor’u yenerek döneceği umudunu taşırken, diğer taraftan vatandaşlar ve iş adamları tarafından destekler de sürüyor.

BİREVİM ELAZIĞSPOR - VANSPOR FK MAÇI PAZAR GÜNÜ
Türkiye Futbol Federasyonu’nun açıkladığı programa göre; Vanspor, Birevim Elazığ spora konuk olacağı müsabaka 1 Aralık Pazar günü Elazığ Gençlik Merkezi Sentetik Sahasında oynanacak ve saat 13.00’te başlayacak…  

PROGRAMIN AYRINTILARI ŞÖYLE
TFF 2.Lig Kırmızı Grup 15.Hafta Müsabakaları:

1 Aralık Pazar:
13:00 Bayburt Özel İdare-Eyüpspor
(Bayburt Genç Osman Stadyumu)
13:00 Birevim Elazığspor-Vanspor FK
(Gençlik Merkezi Sentetik Çim Saha)
13:00 P.K.Maraşspor-Bodrum Bld.
(12 Şubat Stadyumu)
13:30 Niğde Anadolu FK-Uşakspor
(Niğde 5 Şubat Stadyumu)
13:30 Tuzlaspor-Etimesgut Bld.
(Tuzla Belediye Stadyumu)
13:30 Kastamonuspor-Sakaryaspor
(Gazi Stadyumu)
13:30 K.Karabükspor-E.Velimeşespor
(Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadyumu)
13:30 Bandırmaspor-Ankara Demirspor
(Bandırma 17 Eylül Stadyumu)
13:30 Kırşehir Bld.-Sivas Bld.
(Kırşehir Ahi Stadyumu)
 

Kaynak: Van Postası Gazetesi


Anahtar Kelimeler:

YAZARLAR