VATSO Başkanı Kandaşoğlu’ndan Vanspor Başkanı Servet Yenitürk’e istifa çağrısı

Van Ticaret ve Sanayi İş Dünyası Derneği (VATSO) Başkanı ve Doğu Şirketler Grubu Başkanı Zahir Kandaşoğlu, Servet Yenitürk’e çağrıda bulunarak, Vanspor’un daha fazla zarar görmemesi için kendisinden istifa etmesini istedi.

Van 7.08.2020 15:10:07 0
VATSO Başkanı Kandaşoğlu’ndan Vanspor Başkanı Servet Yenitürk’e istifa çağrısı
Tarih: 01.01.0001 00:00

İKİNİSAN  GAZETESİ ÖZEL

VATSO Başkanı Zahir Kandaşoğlu, Vanspor’un yıllardır çok ciddi sıkıntılar yaşadığını belirterek, Vanspor’u geçtiğimiz yıl ikinci lige çıkaran Servet Yenitürk’ten ricada bulunarak, hiç polemiğe girmeden, yönetimi tamamıyla bırakmasını talep etti.

“VANSPOR BU SIKINTIDAN KURTULSUN”
Vanspor’da yaşanan sorunlara da değinin Başkan Kandaşoğlu, “Van’ın gündeminde şuanda bir Vanspor meselesi var. Vanspor’un çok önemli sorunları var. Yıllardır Vanspor çok ciddi sıkıntılar yaşıyor. Servet Bey sağ olsun takımı ikinci lige çıkardı. Bence çıksın Van halkına güzel bir teşekkür etsin, kim ona yardım etmişse ona teşekkür etsin, kim ona köstek çıkmışsa ona sitem etsin, kim ona söz vermişse ve sözünü yerine getirmemişse kınasın. Ama yönetimi tamamıyla bugün bıraksın ve istifa etsin. İstanbul’da bir işadamımız gelmiş ve gönüllü olarak bu işi yapacağını söylüyor. Ona bıraksın. Vanspor artık daha fazla sıkıntı yaşamasın. Bize de maddi ve manevi ne düşüyorsa kim olursa olsun destek verelim. Zaten Servet beye de destek çıktık. Maddi ve manevi çok ciddi desteklerim oldu. Çünkü biz Vanspor için varız. Biz Vanspor’a destek veriyoruz, şahıslara, kişilere değil. Bunun için Servet Bey bunu yapsın ve Vanspor bu sıkıntıdan kurtulsun. Servet Beyden ricam budur. Hiç polemiğe girmesin. Beraber çalıştığı yönetimini kötülemesin. İyisiyle, kötüsüyle bugünlere gelinmiş. Birbirimizi rencide etmeye gerek yok” ifadelerini kullandı. 


Anahtar Kelimeler:

YAZARLAR