VATSO Başkanı Zahir Kandaşoğlu: Vanspor'da ikinci Ömer Gülüştür vakası yaşanıyor

Van Ticaret ve İş Dünyası Derneği Başkanı Zahir Kandaşoğlu, Servet Yenitürk’e ateş püskürerek zehir zemberek konuştu. Daha önceki açıklamalarında Servet Yenitürk’ü istifaya çağıran Başkan Kandaşoğlu, Servet Yenitürk’ün ta

Van 20.08.2020 14:45:05 0
VATSO Başkanı Zahir Kandaşoğlu: Vanspor'da ikinci Ömer Gülüştür vakası yaşanıyor
Tarih: 01.01.0001 00:00

İKİNİSAN  GAZETESİ ÖZEL

VATSO Başkanı Zahir Kandaşoğlu daha önceki açıklamalarında Servet Yenitürk’ün takımı bırakmamak için borçları kongre öncesi açıkladığını, kimsenin takıma sahip çıkmaması için böyle bir yola başvurduğunu ve Vanspor’un şuanda bu durumu yaşadığını söyledi.

Servet Yenitürk’ün dün Van Postası Gazetesi’ne Vanspor’un devre arasına kadar götüreceklerini açıklaması üzerine VATSO Başkanı Zahir Kandaşoğlu ateş püskürdü. Başkan Kandaşoğlu, Servet Yenitürk’ün takımı bırakmamak için elinden geleni yaptığını söyledi.

“BİR AY ÖNCE SÖYLEMİŞTİM: VANSPOR SERVET YENİTÜRK'E KALDI”
Vanspor’da ikinci Ömer Gülüştür vakasının yaşandığını belirten VATSO Başkanı Kandaşoğlu, “Bir ay önce Servet Yenitürk'ün takım kendisine kalsın diye borçları bilerek açıkladığını söylemiştim. Bugün benim dediğime gelindi ve takım Servet Yenitürk’te kaldı. Servet Beyin amacı borçları açıklayıp kimsenin takıma sahip çıkmamasıydı. Kongrede zaten kimsenin kazanma şansı yok. Vanspor’un bütün delegeleri kendi çalışanından, akrabasından oluşuyor. Şimdide çıkıp birinci devreye kadar devam etme niyetimiz var diyor. Bu ile böyle bir hakaret olur mu? Spor Bakanlığı, TFF nerede? Van’da kanun yok mu? Nasıl böyle bir şey olabilir. Servet Bey herkesle alay ediyor. Sonuç olarak benim dediğim oldu ve takım Servet Yenitürk’e kaldı. Van’daki birçok üst düzey insanı da kullanıyorlar. Kimse hesap kitap sormuyor. Vanspor’un bu saatten sonra toparlanması mümkün müdür? Adeta ikinci Ömer Gülüştür vakası yaşanıyor. Servet Bey kalkıp yine ben kalma taraftarıyım diyor. Biz kayyum atanmasını bekliyoruz. Kayyumun atamasıyla biz elimizi taşın altına koyacaktık ve iyi bir yönetim kurulacaktı. Servet Bey bu kentle alay ediyor” ifadelerini kullandı.


Anahtar Kelimeler:

YAZARLAR