Yeni Van Valisi Bayramdan sonra başlayacak

Van Valisi İbrahim Taşyapan ile geçmişte birlikte çalıştıklarını belirten Yeni Van Valisi Murat Zorluoğlu, “Valimizin ayrılmasını müteakip bayramdan sonraki hafta sonu veya takip eden hafta başında görevime başlayacağım” dedi.

Van 22.06.2017 17:31:43 0
Yeni Van Valisi Bayramdan sonra başlayacak
Tarih: 01.01.0001 00:00

Ziya Türk'ün Haberi


Van Valisi İbrahim Taşyapan ile geçmişte birlikte çalıştıklarını belirten Yeni Van Valisi Murat Zorluoğlu, “Valimizin ayrılmasını müteakip bayramdan sonraki hafta sonu veya takip eden hafta başında görevime başlayacağım” dedi

 

Resmi Gazete’de son yayınlanan Valiler Kararnamesi’ne göre 41ilin valisi değişti, 12 ilçenin kaymakamı vali olarak atandı. İçişleri Bakan Yardımcısı Sebahattin Öztürk ve Van Valisi İbrahim Taşyapan’ın da aralarında bulunduğu 19 vali de merkeze çekildi. İbrahim Taşyapan’dan boşalan Van Valiliği’ne de Elazığ Valisi Murat Zorluoğlu atandı.

 

Elazığ’da görev yaptığı dönem içerisinde kurumlar arası sağladığı koordinasyon ile uyumlu bir çalışma ve verimli bir performans sağlayan yönetim anlayışı ile başarılı icraatlara imza atan Vali Murat Zorluoğlu, halk arasında “Vali Baba” olarak anılıyor.

 

“VANLILARIN RAMAZAN BAYRAMLARINI TEBRİK EDİYORUZ”

Van’a atanmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren ve Vanlıların Ramazan Bayramını tebrik eden Vali Zorluoğlu, “Sayın Valimiz ayrıldıktan sonra, Bayram’dan sonraki hafta sonu veya onu takip eden hafta başı olan 3-4 Temmuz gibi Van’daki görevime başlamayı planlıyorum. Buraya kadar getirilen hizmetleri tüm şehir ile birlikte daha ileriye götürmek için elimizden gelen gayreti gösteririz.  Görevime başladıktan sonra çok daha geniş değerlendirmeler yaparak, mesajlarımızın basın aracılığı ile halkımızla paylaşırız. Daha önce Van’da bir görevim olmadı, ancak Van’ı gördüm. Vanlılara aracılığınızla selamlarımızı saygılarımızı iletiyoruz. Ramazan Bayramlarını tebrik ediyoruz.” dedi. 

 

Kaynak: Van Postası Haber

 

YAZARLAR