Ziraat Bankası Bölge Müdürü Arvas Van Valisi Bilmez’i ziyaret etti

Ziraat Bankası Bölge Müdürü görevine atanan Turgut Arvas, Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez'i ziyaret etti.

Van 24.06.2020 13:26:01 0
Ziraat Bankası Bölge Müdürü Arvas Van Valisi Bilmez’i ziyaret etti
Tarih: 01.01.0001 00:00

İKİNİSAN GAZETESİ ÖZEL

Ziraat Bankası Bölge Müdürü görevine atanan Turgut Arvas, Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez'i makamında ziyaret etti. 

Yapılan anlamlı ziyareti Van Valiliği sosyal medya hesabından duyurdu. Van Valisi Bilmez, Ziraat Bankası Bölge Müdürü görevine atanan Turgut Arvas’a başarılar diledi.

ERCAN DURMUŞ’TAN GÖREVİ DEVİR ALAN TURGUT ARVAS KİMDİR?
1998 yılında Ziraat Bankası’nda göreve başlayan Arvas ilk olarak İstanbul Şişli şubesinde görev yaptı. 2003 Yılında Van Şubesine atanan Arvas, uzun süre Van şubesinde memur olarak çalıştı. Sonrasında müdür yardımcısı göreviyle hizmetine devam eden Arvas, 2012 yılında açılan girişimci şubesine yetkili olarak atandı. Arvas, ilk müdürlük tecrübesini 2012 yılında Tatvan şubesinde yaparken, 2015 yılının Eylül ayında Van girişimci şube müdürü olarak atandı ve yaklaşık olarak 5 yıl bu görevi sürdürdü. Genel müdürlüğün 16 Haziran tarihli atamalarıyla birlikte Arvas, Ziraat Bankası Van Bölge Yöneticiliğine getirildi.


Anahtar Kelimeler:

YAZARLAR