Ziraat Türkiye Kupası maçında Vanspor Sancaktepespor'u ağırlayacak

Ziraat Türkiye Kupası 4. Tur maçında Çarşamba günü (bugün) saat 13.00’te Sancaktepespor’u konuk edecek olan Vanspor, galibiyette 5. Tur'a çıkacak, mağlubiyette ise kupaya veda edecek.

Van 30.10.2019 11:18:01 0
Ziraat Türkiye Kupası maçında Vanspor Sancaktepespor'u ağırlayacak
Tarih: 01.01.0001 00:00

VAN POSTASI GAZETESİ ÖZEL

Son dört haftadır galibiyet sersini yakalamayan Vanspor umutlu bir şekilde 2. Lig yoluna devam ediyor. Ziraat Türkiye Kupası 4. Tur maçında yarın Van Atatürk Şehir Stadı'nda TFF 2. Ligde mücadele eden 2 takımdan bir tanesi kupaya ya tamam ya da devam diyecek.

TFF 2. Lig kırmızı grupta 18 puanla 6. Sırada yer alan Vanspor ve TFF 2. Lig Beyaz grupta 16 puanla 6. Sırada yer alan Sancaktepespor, Hakem Gürel Uzuner’in yöneteceği karşılaşmada kupada bir üst tura geçme mücadelesi verecek.

Etimesgutspor deplasmanından Van’a 1 puanla dönen Vanspor, yarın ise Ziraat Türkiye Kupası 4. Tur maçında Sancaktepespor’u konuk edecek.

Ziraat Türkiye Kupası 3. Tur maçında deplasmanda Balıkesirspor’u eleyerek 4. Tur'a yükselen kırmızı siyahlı ekip, yarın oynayacağı Sancaktepespor maçında galibiyeti yakalayarak 5. Tur'a yükselmek için mücadele edecek. Yarın oynanacak olan karşılaşmada galip gelen takım bir üst tura çıkacak. Yarın sahasında yapacağı zorlu mücadele için hazırlıklarını tamamlayan Vanspor, bu maçı kazanmanın ve turu geçmenin hesaplarını yapıyor.

Kaynak: Van Postası Gazetesi


Anahtar Kelimeler:

YAZARLAR