Van'da Aileyi Güçlendirecek Konferans: Dr. Elif Arslan Vatandaşlarla Buluşacak!

Diyanet İşleri Dini Rehberlik Daire Başkanı Dr. Elif Arslan Vanlılarla buluşuyor.

Eğitim 25.02.2024 03:21:00 0
Van
Tarih: 25.02.2024 03:21 Güncelleme: 26.02.2024 22:45

Diyanet İşleri Başkanlığı'nın önemli isimlerinden Dr. Elif Arslan, 26 Şubat Pazartesi günü Van'a gelerek "Değerleriyle Güçlü Ailem" projesi çerçevesinde bir konferansa katılacak. "Aileyi Ayakta Tutan Değerler" başlığı altında gerçekleşecek olan bu konferans, Diyanet İşleri Başkanlığı öncülüğünde düzenleniyor.

AİLE TEMALI KONFERANS

Dr. Elif Arslan, proje kapsamında düzenlenecek olan "Aileyi Ayakta Tutan Değerler" konulu konferansla Vanlı vatandaşlarla buluşacak. Konferans, Van Valiliği ve Van Büyükşehir Belediyesi iş birliğinde Van İl Müftülüğü'nün ev sahipliğinde 26 Şubat 2024 Pazartesi günü saat 13.30'da İl Müftülüğü konferans salonunda düzenlenecek. Herkesin katılımına açık olan bu etkinlik, Dr. Arslan'ın sunumuyla gerçekleştirilecek.

DR ELİF ARSLAN KİMDİR? 

Dr. Elif Arslan, Ankara Üniversitesi'nden başarıyla iki farklı alanda mezun olduktan sonra doktora derecesini almış ve eğitim hayatının yanı sıra Diyanet İşleri'nde çeşitli görevler üstlenmiş bir isimdir. Öğretmenlik kariyerine Kahramanmaraş'ta başlayan Dr. Arslan, daha sonra Diyanet İşleri Başkanlığı bünyesinde yayın koordinatörlüğü ve uzmanlık pozisyonlarında bulunmuştur. Halen Aile ve Dini Rehberlik Daire Başkanı olarak görevini sürdürmekte olan Arslan, ayrıca İngilizce ve Arapça dillerine hakimdir. Yayın koordinatörlüğünü yaptığı dergiler ve kitaplar ile katkı sağladığı eserlerle tanınmakta, evli ve üç çocuk annesi olarak kişisel hayatını da sürdürmektedir.

Kaynak: Van Postası Gazetesi


YAZARLAR