Van’da bu sokağa ambulans girip çıkamıyor!

İpekyolu Ek Hizmet Binasının bulunduğu sokağa esnafın kaldırım ve yol işgalinden vatandaşlar, çift sıralı park nedeniyle de ambulanslar girip çıkamıyor.

Van 15.09.2023 17:38:50 0
Van’da bu sokağa ambulans girip çıkamıyor!
Tarih: 15.09.2023 17:38

VAN POSTASI GAZETESİ ÖZEL / Ziya Türk'ün Haberi

Van SBÜ Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi İpekyolu Ek Hizmet Binası’nın bulunduğu sokağa yol işgali ve çift sıralı otoparktan dolayı ambulans girip çıkamıyor. 

KALDIRIMLAR VE YOLLAR İŞGAL ALTINDA
Sokak üzerinde bulunan zincir marketin ürünlerini, manavın malzemelerini, çay ocaklarının masa ve sandalyelerini kaldırılmalara ve araç park yerlerine koyarak işgal etmesi nedeniyle vatandaşlar sokakta yürüyemez hale geldi.

ÇİFT SIRALI PAK AMBULANSLARIN GİRİŞ VE ÇIKIŞINI ENGELLİYOR
Araç park yerlerinin esnaf tarafından işgal edilmesi üzerine hastaneye hasta getiren vatandaşlar araçlarını çift sıralı olarak sokağa park ediyor. Sokağa yapılan çift sıralı park, acil servis hizmeti vermeye başlayan Van SBÜ İpekyolu Ek Polikliniğine ambulansların giriş çıkışını engelliyor.  

SOKAK KADERİNE Mİ TERKEDİLDİ?
Van SBÜ Bölge Araştırma ve Uygulama Hastanesi İpekyolu Ek Polikliniği’nin bulunduğu sokaktaki keşmekeşin devam etmesine ve sokağın kaderine terk edilmesine vatandaşlar tepki gösteriyor.

Sosyal medya hesabından tepki gösteren İlhan Güneri paylaşımında şu ifadelere yer verdi;

“Van İpekyolu İstanbul Hastanesinin önü ve yan sokağı. Gelen giden, park eden, çift sıra park eden keşmekeş bir trafik. Ve ilde bu sorunla ilgilenecek bir yönetici yok.

18 Ağustos’da yazmıştım. Sokağın durumu iyileşeceğine günden güne kötüleşiyor. Ve bu sokağa ambulans girip çıkamıyor.”
 

 


 


YAZARLAR