Van’da trafik sıkıntısı çözüme kavuşturulamıyor!

Van’da trafik sıkıntısı çözüme kavuşturulamıyor!

Van 6.07.2022 18:42:00 0
Van’da trafik sıkıntısı çözüme kavuşturulamıyor!
Tarih: 06.07.2022 18:45

VANGÖLÜ TV ÖZEL 
Van’ın hemen hemen her noktasında devam eden park sorunu, şehrin işlek cadde ve sokaklarında da görülmeye devam ediyor. Ana cadde ve ara sokaklara yapılan çift sıra parklar, trafik akışını olumsuz yönde etkiliyor. 
Van’da, işlek cadde ve sokaklara yapılan çift sıra parklar yoldan geçen sürücülere ve vatandaşlara zor anlar yaşatırken, bu sorun defalarca gündeme getirilmesine rağmen çözüm bulunmadı.
Çift sıra park sorununun sıkça yaşandığı caddelerde trafik akışı gün içerisinde güçlükle sağlanıyor. Bu yerlerden biri de Maraş Caddesi, Semaver Kavşağı ile Eski Emniyet Kavşağı oldu.
Duyarsız sürücülerin araçlarını çift sıra ve bilinçsizce yola park etmesi, caddeden geçen diğer araç sürücülerini çileden çıkarıyor. 
Trafiğin yoğun olduğu saatlerde caddeyi kullanan diğer sürücüler mağdur olurken, akmayan trafik nedeniyle araç kuyrukları oluşuyor. 
Kent genelinde alternatif caddelerin az olduğunu ve çift sıra parklar yüzünden trafiğin kitlendiğini belirten duyarlı sürücüler ise, duyarsız sürücülere caydırıcı cezaların verilmesini istediler.
Kaynak: Vangölü TV


YAZARLAR