Van'ın Erçek Gölü Yakınlarında Trafik Kazası: 4 Kişi Yaralandı

Van'da göle yuvarlanan araçtan 4 kiş sağ çıktı!

Van 16.06.2024 12:31:11 0
Van
Tarih: 16.06.2024 12:31

VAN'DA KORKUTAN TRAFİK KAZASI

Van-Özalp Karayolu'nda Erçek Gölü yakınlarında meydana gelen trafik kazasında bir otomobil göle uçtu. Olay sonucunda aralarında hafif yaralıların da olduğu dört kişi kazazede oldu.

KAZADA OTOMOBİL GÖLDE YÜZDÜ

Edinilen bilgilere göre, Van-Özalp Karayolu Erçek Gölü mevkiinde yaşanan olay iki aracın çarpışması neticesinde gerçekleşti. Çarpışmanın şiddetiyle kontrolden çıkan otomobilin Erçek Gölü'ne düşmesi sonucunda 4 kişi yaralandı. Bu kişiler arasında 2'sinin hafif yaralı oldukları belirtildi.

KAZA SONRASI KURTARMA OPERASYONU

Kazanın gerçekleştiği Van-Özalp karayolu Baklatepe Mahalle yolunda yaşanan çarpışma sonucunda, bir otomobil göle uçtu. Kaza sonrasında bilinmeyen bir nedenden dolayı köy yolunda bekleyen araç ile gelen bir başka araç çarpıştı. Bölgedeki vatandaşların hızla yetkililere haber vermesiyle olay yerine ivedilikle itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kurtarma ekipleri tarafından yürütülen çalışmalar sonucunda yaralılar, sağlık durumlarının iyi olduğu bilgisiyle hastaneye kaldırıldı.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Van'da yaşanan bu elim kazanın ardından, kaza sebeplerini ve sorumlulukları belirlemek amacıyla geniş çaplı bir soruşturma başlatıldı.

Kaynak: Van Postası Gazetesi


YAZARLAR