Vanspor, Tahtını Bucaspor'a Devretti: İkincilik Yarışında Sürpriz Değişim!

Liderlik yarışında kritik kayıp. Vanspor, ikinciliği bucaspor'a bıraktı

Spor 26.03.2024 02:22:00 0
Vanspor, Tahtını Bucaspor
Tarih: 26.03.2024 02:22 Güncelleme: 26.03.2024 12:40

TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta nefes kesici hafta. Ligin 32. haftasında gerçekleşen mücadelede, Vanspor, deplasmanda Karacabey Belediyespor ile 2-2 berabere kaldı. Bu sonuçla birlikte, Vanspor, puan cetvelinde ikinci sıradaki yerini Bucaspor'a kaptırmak zorunda kaldı.

LİDER VE RAKİPLERİNİN KRİTİK PUAN KAYIPLARI

Lider Esenler Erokspor, bu hafta deplasmanda Altınorduspor'a 2-1 yenilerek şaşırtan bir sonuca imza atti. Bunun yanı sıra, 63 puanla ikinciliğe yükselen Bucaspor, kendi evinde düşme hattındaki Kırşehirspor'u 4-1 ile geçerek formunu korudu ve liderle puan farkını azalttı.

VANSPOR GERİLEDİ, DİĞER TAKIMLAR PUANLARI PAYLAŞTI

Yarışın diğer takımlarında ise durumlar şu şekildeydi: Vanspor, Karacabey Belediyespor ile berabere kalarak üçüncü sıraya geriledi. Dördüncü sıradaki 1461 Trabzonspor'un da deplasmanda Beyoğlu Yeni Çarşıspor ile berabere kaldığı görüldü.

HAFTANIN DİĞER ÖNEMLİ SONUÇLARI

Haftanın diğer maçlarında, Yeni Mersin İdmanyurduspor dinlenirken, Ankaraspor 1-0'lık galibiyetle puanını arttırdı. Kırklarelispor, Bursaspor'u 2-0 ile geçerken, Afyonspor ve Nazilli Belediyespor puanları paylaştı. Serik Belediyespor ise Adıyamanspor karşısında 3 puanı hanesine ekledi ve Ankara Demirspor, Zonguldak Kömürspor ile berabere kaldı.

33. HAFTA HEYECANI YAKLAŞIYOR

TFF 2. Lig'de 33. hafta heyecanı 3 Nisan Çarşamba günü saat 15:00'da başlayacak. Vanspor, Ankaraspor'u ağırlayacak; lider Esenler Erokspor, Beyoğlu Yeni Çarşıspor ile karşı karşıya gelecek. Bucaspor, Kırklarelispor deplasmanında mücadele edecek; 1461 Trabzonspor ise Ankara Demirspor'u evinde ağırlayacak. Diyarbekirspor ise sahasında Nazilli Belediyespor ile karşılaşacakken, Altınorduspor deplasmanda Afyonspor'un rakibi olacak. Kırşehirspor-Adıyamanspor ve Yeni Mersin İdmanyurduspor-Karacabey Belediyespor maçları da bu haftanın önemli karşılaşmaları olarak öne çıkıyor. Bursaspor, Zonguldak Kömürspor deplasmanında puan mücadelesi verirken, Serik Belediyespor bu haftayı maç yapmadan geçirecek.

Kaynak: Van Postası Gazetesi


YAZARLAR