Vanspor yeni hocayla anlaştı iddiası...

TFF 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden ve son haftalarda istediği sonuçlar elde edemeyen Vanspor'un yeni hocayla anlaştığı iddia edildi.

Spor 16.12.2023 01:29:00 0
Vanspor yeni hocayla anlaştı iddiası...
Tarih: 16.12.2023 01:29 Güncelleme: 16.12.2023 02:43

TFF 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden ve son haftalarda istediği sonuçlar elde edemeyen Vanspor'un yeni hocayla anlaştığı iddia edildi. Ersin Aka'dan boşalan ve Murat Yıldırım'ın devam ettirdiği teknik direktörlük görevi için Erkan Sözeri ile anlaşıldığı ileri sürüldü.

FF 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden ve son haftalarda istediği sonuçlar elde edemeyen Vanspor'un yeni hocayla anlaştığı iddia edildi. Ersin Aka'dan boşalan ve Murat Yıldırım'ın devam ettirdiği teknik direktörlük görevi için Erkan Sözeri ile anlaşıldığı ileri iddia edildi.

Kulüp tarafından herhangi bir resmi açıklama gelmezken, edilen bilgiye göre, Erkan Sözeri ile büyük ölçüde anlaşıldığı öğrenildi.

Daha önce 1. Lig, 2. Lig ve 3. Ligde takımlar çalıştıran Erkan Sözeri ile anlaşıldığı ve son pürüzlerin giderildiği ileri sürüldü.

Erkan Sözeri ile resmi sizleme imzalanması halinde önümüzdeki hafta Pazar günü oynanacak olan Bursaspor maçında takım başında görev alması bekleniyor. 


Anahtar Kelimeler: Vanspor hocayla anlaştı iddiası...

YAZARLAR