Vanspor'un Yıldızları Haftanın Onbirinde Parladı: Fuat ve Ahmet Göz Doldurdu!

Vanspor'dan yıldızlar haftanın en iyileri arasında.

Van 13.09.2024 00:51:54 0
Vanspor
Tarih: 13.09.2024 00:51

FF 2. Lig Kırmızı Grup'ta, Vanspor'un başarılı futbolculardan Fuat Bavuk ve Ahmet Ülük, gösterdikleri üstün performans ile haftanın en iyi onbirine seçildi.

VANSPOR LİDERLİĞE YÜKSELDİ

Ligde henüz ikinci hafta olmasına rağmen Vanspor, deplasmanda oynadığı maçta Nazilli Belediyespor'u 3-0 gibi net bir skorla mağlup ederek liderlik koltuğuna oturdu. Takımın golcüsü Fuat Bavuk, etkileyici bir performans sergileyerek iki gol kaydetti. Takım arkadaşı Ahmet Eren ise son golün asistini yaparak ve maç genelindeki etkili oyunuyla dikkat çekti. İkili, sosyal medya ve spor sevenlerin değerlendirmesiyle oluşturulan haftanın en iyi onbirine girmeyi başardı.

BAVUK VE EREN HAFTANIN YILDIZLARI ARASINDA

Fuat Bavuk, maçın 39. dakikasında açılışı yaptı ve 65. dakikada Hasan Bilal'in asistinde kafa golüyle skoru ikiye katladı. Maçın son anlarında Ahmet Ülük'ün sol kanattan keskin bir ortası, rakip savunmacı Baran Enes An'a çarparak topu ağlara yolladı ve skor 3-0'a ulaştı. Bu performanslar sayesinde Bavuk ve Eren, ligin ikinci haftasında Haftanın En İyi Onbiri'nde yerlerini aldılar.

HAFTANIN EN İYİ ONBİRİ AÇIKLANDI

Sosyal medya kullanıcılarının görüşleri ve sporseverlerin değerlendirmeleriyle hazırlanan Haftanın En İyi Onbiri listesinde Vanspor, iki futbolcu ile temsil edildi. Listeye damga vuran Fuat Bavuk ve Ahmet Ülük'ün yanı sıra, Karacabey Belediyespor'dan Batuhan Salman, Ankara Demirspor'dan Güney Tutcuoğlu, Aksarayspor'dan Ahmet Çakmak ve Onur Ural, Somaspor'dan Kamil Fidan ve Aykut Çolakoğlu, Menemen FK'dan Hakkı Türker, Mazlum Demir ve Bora Göymen gibi isimler de haftanın onbirinde yerini buldu.

Kaynak: Van Postası Gazetesi


YAZARLAR