Tarih: 31.07.2024 11:46

Yeni Atanan Tuşba Kaymakamı Musa Göktaş Göreve Başladı

Facebook Twitter Linked-in

YENİ KAYMAKAM MUSA GÖKTAŞ TUŞBA'DA GÖREVİNE BAŞLADI

Resmi Gazete'de kısa bir süre önce Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla yayımlanan Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi kapsamında; Çanakkale Yenice'den Tuşba Kaymakamlığı'na atanan Musa Göktaş, göreve başladı. 

Anılan kararname ile farklı bölgelerde görev yapmakta olan 302 mülki idare amirinin görev yerleri, liyakat ve kıdem gözetilerek değiştirildi.

302 MÜLKİ İDARE AMİRİNİN GÖREV YERLERİ DEĞİŞTİRİLDİ

Temmuz ayının ilk haftasında Resmi Gazete'de ilan edilen atama kararnamesiyle, 302 mülki idare amirinin yeni görev yerleri belirlendi. Bu atamalar kapsamında Van ilinde, iki vali yardımcısı ile beş ilçe kaymakamının görev yerlerinde değişiklik gerçekleştirildi.

CUMHURBAŞKANI İMZASINI ATTI, KAYMAKAMLAR DEĞİŞTİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzasını taşıyan atama kararnamesi sonucunda; Tuşba, Çaldıran, Bahçesaray, Başkale ve Çatak ilçelerinin kaymakamları da dahil olmak üzere birçok yönetici yeni görev yerlerine atandı.

TUŞBA KAYMAKAMLIĞI'NA MUSA GÖKTAŞ ATANDI

Tuşba ilçesinde yeni görevine başlayan Musa Göktaş, ilçe kurum amirlerinin karşılamasının ardından bir tanışma ve istişare toplantısı yaptı.

MUSA GÖKTAŞ KİMDİR?

5 Mayıs 1985 doğumlu Musa Göktaş, aslen Ankara/Kızılcahamam nüfusuna kayıtlıdır. İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümü mezunu olan Göktaş, Anadolu Üniversitesi ve Hacettepe Üniversitesi'nde eğitim görmüş ve İngiltere'de akademik çalışmalar yapmıştır. Çalışma hayatına Sosyal Güvenlik Kurumunda Denetmen olarak başlamış, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığında Müfettişlik görevinde bulunmuş ve müteakiben Mülki İdare Amiri olmuştur. Çankırı/Kurşunlu ve Artvin/Şavşat Kaymakamlığı görevlerinin ardından Çanakkale Yenice Kaymakamlığına atanmıştır. Kaymakam Göktaş, Kahramanmaraş depreminin ardından Vali Yardımcılığı görevini üstlenmiş, başarılı çalışmalarından dolayı ödüller almıştır. Evli ve iki çocuk babası olan Göktaş, İngilizce bilmektedir.

Kaynak: Van Postası Gazetesi




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —