Yoldöndü Mahallesi Camii ve Taziye Evi Hayırsever Bekliyor!

Van'ın Gevaş İlçesinin Yoldöndü Mahallesi'nin camii ve taziye evi inşaatı hayırseverlerin yardım ellerini bekliyor.

Van 10.09.2024 00:34:30 0
Yoldöndü Mahallesi Camii ve Taziye Evi Hayırsever Bekliyor!
Tarih: 10.09.2024 00:34

VAN'IN GEVAŞ İLÇESİNDE YARDIMLARINIZI BEKLİYOR

Yaklaşık 600 nüfusa ev sahipliği yapan Van'ın Gevaş ilçesi Yoldöndü Mahallesi'nde yapımı devam eden cami ve taziye evi, hayırsever vatandaşların katkılarına açık durumda.

ZORLUKLARA RAĞMEN İNŞAAT DEVAM EDİYOR

Gevaş ilçesinin 40 kilometre uzağında bulunan Yoldöndü Mahallesi sakinleri, köylerinde yapımı devam eden ve 400 kişi kapasiteli olan Camii ve Taziye Evi'nin tamamlanarak hizmete girmesini sabırsızlıkla bekliyor. Hayırseverlerin yardımı ile kaba inşaatın büyük bölümünün tamamlandığı belirtiliyor.

“MÜMKÜN OLAN EN KISA SÜREDE HİZMETE AÇMAYI HEDEFLİYORUZ”

Yoldöndü Köyü Muhtarı Mehmet Selim Ular, yaptığı açıklama ile köylerindeki inşaatın hayırseverlerin destek ve dualarıyla ilerlediğini ifade etti. Mahalle halkının ihtiyaçları göz önüne alınarak 400 metrekarelik alana kurulan bu yapıyı, en kısa sürede hizmete açmayı planladıklarını aktaran Ular, gece gündüz demeden bu yönde çalıştıklarını ve işçilerin büyük özveriyle inşaatı tamamlamaya çalıştıklarını belirtti. Ular ayrıca, Balaban Tüneli yol güzergâhına yakın önemli bir noktada bulunan köyleri için hayırseverlerden destek beklediklerini sözlerine ekledi.

Kaynak; Van Postası Gazetesi


YAZARLAR