Van halkı ulaşıma gelen zammı nasıl değerlendiriyor?

Akaryakıttaki artıştan dolayı Van’da şehir içi ulaşıma yine zam geldi.

Van 25.07.2022 17:26:00 0
Van halkı ulaşıma gelen zammı nasıl değerlendiriyor?
Tarih: 25.07.2022 17:26

VANGÖLÜ TV ÖZEL
Van Şoförler Ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanlığı'nın son dönemlerde artan akaryakıt fiyatlarından sonra sık sık zam talebinde bulunması yapılan UKOME toplantısı sonrası kesinleşti. 

Yapılan UKOME toplantısı sonrası daha önce 5 TL olan şehir içi tam ücreti, yaklaşık yüzde 33'lük zam ile 6 TL’ye çıkarıldı. Şoför esnafının bu talebi, geçtiğimiz günlerde yapılan UKOME toplantısında masaya yatırıldı. Toplantı sonrası kent içi ulaşıma zam kararı alındı.

Şehir içi tam ücreti 5 TL’den 6 TL’ye çıkarılırken, kent genelinde zam dün itibariyle uygulanmaya başladı.  

Zam kararı sonrası şehir içi tam bilet 6 TL, şehir içi öğrenci 5 TL, kampüs tam bilet 7 TL, kampüs öğrenci 6 TL, Topaktaş tam bilet 7,50 TL, Topaktaş öğrenci 6 tl, f tipi ceza evi tam bilet 8,50 tl, f tipi ceza evi öğrenci 6 TL, kampüs içi 2 TL oldu.

Bizler Vangölü TV ekibi olarak Van halkına ulaşıma yapılan nasıl değerlendirdiklerini sorduk işte onlardan aldığımız cevaplar…
İsmini vermek istemeyen vatandaş: Daha önce akaryakıt 30 TL iken zam yapılmadı. İndirim yapıldığı zaman zam yapılmaya başlandı. Ben kesinlikle bu zamların yapılması taraftarı değilim. Halkımızın zaten maddi durumu iyi değil bu zamların biran önce kaldırılmasını talep ediyoruz.

Kaynak: Vangölü TV 

Video geliyor...


Haber Kaynak : Van Gölü TV

YAZARLAR