Van halkı, yeni e-Devlet hizmetini nasıl buldu? 

Ad soyad değişikliği e-Devlet başvuru ekranı ile gündemdeki yerini aldı. Peki Van halkı bu kararı nasıl buldu?

Van 24.08.2022 18:27:23 0
Van halkı, yeni e-Devlet hizmetini nasıl buldu? 
Tarih: 24.08.2022 18:27

VANGÖLÜ TV ÖZEL

Milyonlarca kullanıcıya sahip e-Devlet, yeni eklenen hizmetlerle Türkiye’nin en çok kullanılan dijital platformlarından biri haline geldi. Artık e-Devlet, geçtiğimiz günlerde adli sicil kaydı silme ve düzeltme başvurusu için de önemli bir desteğe kavuştu. Bizler de Vangölü TV Ekibi olarak Van halkına vatandaşların, Nüfus Müdürlüğü’ne gitmeden e-Devlet üzerinden başvuruda bulunabilecek olan desteği nasıl bulduklarını sorduk, cevapları sizler için derledik…

Van halkı e-Devlet üzerinden isim ve soyisim değişikliği başvurusunu nasıl değerlendirdi? İşte cevaplar…

“ÇOK GÜZEL UYGULAMA AMA ONDAN ÖNCELİKLİ ŞEYLER VAR!”
Yurtdışında yaşadığını, yılda bir defa Türkiye’ye geldiğini söyleyen Vanlı Vatandaş, “Çok güzel uygulama ama ondan öncelikli şeyler var. Yapılması gereken çok daha önemli şeyler var. Milletin geçim sıkıntısı gibi çok daha öncelikli önemli konular var. Evet bizim için sıkıntı yok. Biz yurtdışında yaşıyoruz. Senede bir geliyoruz. Bir ay kalıp gidiyoruz. Bu durumlar bizi pek etkilemiyor. Ama vatandaşın durumuna baktığımız zaman gerçekten içler acısı bir durum.” dedi. 

“BU DURUMDAN GAYET MEMNUNUNUZ”
İsmine vermek istemeyen birçok vatandaş ise bu durumdan gayet memnun olduklarını, vatandaşların artık o kadar uğraşmayacaklarını dile getirdi. 

KAYNAK: Vangölü TV

Video geliyor...


 


Haber Kaynak : Van Gölü TV

YAZARLAR